Testimonials

Testimonials

 

Floor Hooft, gezinsmanager Jeugdbescherming

“Ik kan mijn werk nu veel beter loslaten. En dat is heerlijk!”

‘Ik voel me heel verantwoordelijk voor mijn werk en wil het allemaal goed regelen. Dat lukte me totaal niet meer. Ik voelde me machteloos, het werk kostte me heel veel energie. Wat ik er aan kon doen wist ik niet; alleen dat ik het zó niet meer wilde. Lees verder >

 

 

 

Jehanne de Loor, gezinsmanager Jeugdbescherming:

“Ik kan iedereen dit programma aanraden. Gewoon omdat het werkt”.

“Vanwege fysieke klachten ben ik bij May gekomen: hoge ademhaling en druk op de borst. Een gejaagd gevoel. Eigenlijk zat ik in een vicieuze cirkel: door de stress maakte ik me zorgen over mijn gezondheid en daardoor kreeg ik die benauwdheid, waardoor ik de stress weer toenam. Die cirkel heb ik doorbroken met hulp van May. Lees verder >

 

Nanouk Evers, gezinsmanager:

In het begin dacht ik: ‘”Waarom gaan we het nu over stress hebben? Ik had de link nog niet gelegd”

“Ik kwam bij May toen ik me overspoeld voelde door een combinatie van vervelende gebeurtenissen in mijn privéleven en een pittige baan. Ik was bang dat ik uit zou vallen en thuis was ik mezelf niet meer.

Haar eerste vraag zal ik nooit vergeten: ‘Hoe ben je er over drie maanden aan toe als je hier mee door gaat? En hoe over een jaar?’ Ik denk dat dit mijn belangrijkste inzicht was. Dat had ik echt nodig. Dat motiveerde me. Lees verder >

 

Eva, verloskundige:

Bij May heb ik geleerd weer goed voor mezelf te zorgen. Omgaan met mijn energie het opbouwen en behouden ervan. De inzichten en tips hebben er voor gezorgd dat ik bewuster ben van mijn gedrag en keuzes waardoor ik nu beter met mijn energie weet om te gaan.

We hebben ook gewerkt aan mijn loopbaantraject. Door middel van opdrachten en nabespreking kreeg ik o.a. inzicht in beperkende gedachten, mijn kwaliteiten en valkuilen en mijn levens missie. Soms liep alles door elkaar, maar ik kreeg altijd precies die ruimte die er op dat moment nodig was. May heeft een positieve benadering, ze is erg trouw en punctueel en bij haar voelde ik me gesteund, gehoord en gecoacht, nooit opgejaagd, ondanks dat de tijd vaak al verstreken was.

Nu op weg naar een nieuw avontuur dichtbij mijn missie…
Dankjewel May!

Dorien, juriste:

Ik vind het nog steeds ongelooflijk dat ik door hartcoherentie in korte tijd zulke stappen heb gezet. Aanvankelijk dacht ik: dit komt nooit meer goed. Maar ik ben er weer.

Roos, grafisch vormgever:

Voor mij kwam Mays coaching op een goed moment met twee kleine kinderen, en een nieuwe veeleisende baan. May leerde me om mezelf niet voorbij te rennen en meer rust te creëren. Stil staan bij jezelf en een coach die je daarbij inzicht geeft, werkt zeer verhelderend, ik raad het iedereen aan.

Martine, medisch secretaresse:

“Een insprirerende ontdekkingsreis naar je eigen ik”
Ongelooflijk wat de training hartcoherentie mij inzicht heeft gegeven in welke mogelijkheden er in het leven kunnen zijn. Hoe je je in korte tijd ontwikkelt tot de persoon die je wilt en mag zijn. Dit geeft je overzicht, rust, energie en stelt je open voor nieuwe mogelijkheden die zich op je levenspad voordoen. Zodat keuzes ineens veel makkelijker te maken zijn.
May bedankt voor de reis je bent een geweldig mens!

Leerkrachten basisonderwijs:

Workhop Ontspannen voor de klas

Heel leuk, inspirerend, wil wel een vervolg – Goed om er mee bezig te zijn, fijne sfeer – Heel positief, goede duidelijke korte info (ter zake doend en daardoor lekker vlot), goede afwisseling – Confronterend, nuttig, ben nieuwsgierig naar meer – Een begin om weer een nieuwe gezonde start te maken voor de komende 11 jaar – Verhelderend en het heeft ervoor gezorgd dat ik weer even met een andere blik naar het werk in de klas kijk – Positief – Inzichtelijk, concreet en motiverend – Prettige sfeer

Mieke, architekt:

May heeft mij in 2013 en 2014 begeleid als loopbaancoach. Ze heeft me geholpen mijn weg te vinden op een prettige, betrokken manier. De opdrachten waren niet altijd makkelijk, maar door er serieus mee aan de slag te gaan heb ik veel geleerd over mezelf en May heeft me daar goed in begeleid. Ik heb me altijd op mijn gemak gevoeld en denk met plezier terug aan onze gesprekken. Kortom zoek je een coach, aan May heb je een goede!

Peter, contractmanager:

Ik kan May van harte aanbevelen als loopbaancoach voor een periodieke ‘loopbaan-APK’. Ze is scherp maar meevoelend, stelt de juiste vragen en de juiste stappen naar verbetering worden genomen. Ik heb haar sessies ervaren als effectieve spiegel-momenten waarbij ik v.w.b. mijn carrière de nodige energie en inspiratie heb kunnen tanken.

Raymond, bedrijfsleider:

May is buitengewoon integer, empathisch en geïnteresseerd. Het is vanaf het eerste moment vanzelfsprekend dat je haar vertrouwt. Dit spoorde mij aan om oprecht en intens te werken aan herstel en vooruitgang. Ze is een uitstekende begeleider. Geduldig, praktisch en intelligent.
Ze heeft mijn loopbaan weer vlotgetrokken en mij geholpen een nieuwe koers te vinden.

Sanne, gezinsmanager:

May werkt concreet, doelgericht en weet op authentieke wijze tot de kern van de kwestie te komen. May zet je aan tot zelfreflectie en vervolgens kom je in actie met een resultaat waar je nog jaren profijt van hebt.

Annebauk, leerkracht:

May Schoeber is gedreven en heeft een duidelijk doel voor ogen. Ze is direct, maar toch warm en meevoelend. Ze is een kritische denker die met concrete, creatieve ideeën komt. Het is fijn om met haar te werken, omdat het nooit saai is en je op haar kunt rekenen.

Ernst, gezinsmanager:

Ik heb bij May coachtraject gevolgd en ik heb me me bij haar heel prettig, veilig en gezien gevoeld. Ze wist me aardig te doorgronden waardoor ik (nog) meer inzicht in mezelf kreeg.
May weet haar brede theoretische kennis op een praktische manier in te zetten, zodat je er ook wat aan hebt. Ze geeft goede tips van uiteenlopende aard, is ondersteunend maar durft ook te confronteren.
Ze is een plezierige en betrokken coach, die van veel markten thuis is en gelukkig ook met beide voeten op de grond staat.
En ook belangrijk: ze is zorgvuldig en bereidt haar gesprekken goed voor.
Kortom: gewoon een goede coach!

Mariet, pedagoog/manager:

Volgens de welbekende Manfred Kets de Vries hebben we van tijd tot tijd professionele hulp nodig bij onze zoektocht naar zinvolle momenten voor zelfbespiegeling. Een metgezel op onze ontdekkingsreis door het leven kan volgens hem veel vruchten afwerpen in termen van persoonlijke groei, alternatieven vinden en fouten voorkomen die ons later in ons leven kunnen achtervolgen.

Ik heb het geluk en genoegen gehad deze hulp van May te krijgen. Ze heeft mij geholpen bij mijn reis terug naar het pad dat ik door een intense ervaring in mijn vorige werkkring was kwijtgeraakt. Ze luisterde op haar eigen open en rustige manier, hielp mij mijn dromen en fantasieën te hervinden en bracht mij weer met mijn kracht in contact.
May is iemand die je intuïtief direct vertrouwt, bij wie je geen terughoudendheid voelt om je hart te openen en die haar wijsheid en kennis inzet voor jou.
Met haar hulp ben ik uit de vicieuze cirkel gekomen en ben ik weer op weg.

Els, kunstenares/websitebouwer:

De resultaten van de training tot nu toe is verbluffend. Ik ervaar minder stress, meer rust, ik ben gegroeid in mijn werk en onderhandelingen, ik ben creatiever en heb meer energie. Momenten die voorheen tot stress of strijd hebben geleid herken ik op tijd; de training heeft mij handvaten gegeven rustig en bij mijzelf te blijven. Ik ervaar dagelijks De Flow waar voorheen chaos bestond.
Ik kan May met ‘een gerust hart’ bij anderen aanbevelen! Ik gun het ieder die onder druk en stress lijdt en zich daardoor laat leven. De training is heel eenvoudig maar bijzonder effectief.

May, dank je wel!

Share